Jana Pendapatan Online

Thursday, June 23, 2011

bekas biskut yang unik untuk raya yang bakal tiba.. :)

haaa....kalau cerita pasal raya semua dah eksaited kemain hahaah aku tau..padahal puasa pun belum lagi...ada yang dah siap baju raya...aku apa pun tak prepare lagi..(ceh..boleh percaya ke??? :P) jom cuci mata dengan design balang biskut yang lain dari yang lain yang aku jumpa..

bekas ni direka khas untuk holleween ..style pulak aku tengok..confirm biskut raya akan terselamat bila dimasukkan ke dalam bekas ni..sebab budak2 takut nak makan hahaha gelak kejam...

ni aku share lagi satu gambar nye..


aku kata : sapa nak selamatkan biskut raya dari kanak2 yang datang..boleh la beli..sila google sendiri untuk beli.. aku just share je..^.^

8 comments :

  1. ah,ghasak! kat mana ada jual?

    ReplyDelete
  2. scary btl la..sure,bebudak nie tak sentuh pun kuih2 dlm balang tu..haha!

    ReplyDelete
  3. dekat mana nak cari?
    aku nak beli 6
    hahahahah

    Review Filem Rasuk

    ReplyDelete
  4. hilang selera nak makanb la lau gini.haha

    ReplyDelete
  5. seram.....tak beli pon xpe...ekeke....

    ReplyDelete
  6. kalo haku beli kompem mak aku membebel nt..ha3...nway kreatif siot...macam2 tol sekarang ni kan..~~

    ReplyDelete
  7. gila mlm2 msti aku xbrni bgn kalau ad bekas gini

    ReplyDelete
  8. "Eh .. tuan rumah nie macam tak bagi aku makan kuih raya yang dihidangkan je nie ... damn." kata seorang tetamu ketika berhari raya di rumah yang menggunakan bekas kuih ini ...

    HAHAHA ...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...