Thursday, June 23, 2011

bekas biskut yang unik untuk raya yang bakal tiba.. :)


haaa....kalau cerita pasal raya semua dah eksaited kemain hahaah aku tau..padahal puasa pun belum lagi...ada yang dah siap baju raya...aku apa pun tak prepare lagi..(ceh..boleh percaya ke??? :P) jom cuci mata dengan design balang biskut yang lain dari yang lain yang aku jumpa..

bekas ni direka khas untuk holleween ..style pulak aku tengok..confirm biskut raya akan terselamat bila dimasukkan ke dalam bekas ni..sebab budak2 takut nak makan hahaha gelak kejam...

ni aku share lagi satu gambar nye..


aku kata : sapa nak selamatkan biskut raya dari kanak2 yang datang..boleh la beli..sila google sendiri untuk beli.. aku just share je..^.^

terima kasih sudi baca..jangan segan singgah lagi ye :)

8 pengomen rasmi:

meaw said... [mesti balas secepat mungkin ni..]

ah,ghasak! kat mana ada jual?

miss inna said... [mesti balas secepat mungkin ni..]

scary btl la..sure,bebudak nie tak sentuh pun kuih2 dlm balang tu..haha!

Hans said... [mesti balas secepat mungkin ni..]

dekat mana nak cari?
aku nak beli 6
hahahahah

Review Filem Rasuk

FasiHaH SupiaN said... [mesti balas secepat mungkin ni..]

hilang selera nak makanb la lau gini.haha

NURUL NADIAH MAMAT said... [mesti balas secepat mungkin ni..]

seram.....tak beli pon xpe...ekeke....

shida said... [mesti balas secepat mungkin ni..]

kalo haku beli kompem mak aku membebel nt..ha3...nway kreatif siot...macam2 tol sekarang ni kan..~~

Nyamuk Terbang said... [mesti balas secepat mungkin ni..]

gila mlm2 msti aku xbrni bgn kalau ad bekas gini

kertas80gsm said... [mesti balas secepat mungkin ni..]

"Eh .. tuan rumah nie macam tak bagi aku makan kuih raya yang dihidangkan je nie ... damn." kata seorang tetamu ketika berhari raya di rumah yang menggunakan bekas kuih ini ...

HAHAHA ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK CIPTA SALIMHARMANAIN 2011